D-Marin, marinalarda kullandığı kiosk sistemlerinde Alternatif Medya yı seçti.

Jun 06, 2016 Başarı Hikayeleri

D-Marin, marinalarının kullanımını ve bilgilendirmesini Alternatif Medya’nın interaktif uygulaması  ile ekranlara sığdırdı.

D-Marin, marinalarının kullanımını ve bilgilendirmesini Alternatif Medya’nın interaktif uygulaması ile ekranlara sığdırdı. Marinaların tasarımı ve faaliyetlerinde bir standart oluşturmak üzere kurulan D-Marin bir Doğuş Grup Şirketi olarak grup faaliyetlerine D-Marin Turgutreis ile 2003 yılında başlamıştır. 2009 yılında D-Marin Didim ve 2010 yılında da D-Marin Göcek ile Türkiye'deki marina ağını genişletmiştir.

İyon, Ege ve Adriyatik denizlerindeki, Doğu Akdeniz Çanağı'nın en büyük benzersiz 11 marinasıyla yerel istihdama ve bölge ziyaretçilerine hizmet etmeye devam eden D-Marin, marinalarında sunduğu hizmetlerin en etkili yolunu Alternatif Medya’nın geliştirdiği “Digitouch” uygulamasında buldu. Turgutreis, Didim ve Göcek marinalarına konumlandırılan kiosklar ile ziyaretçilerine; marinalarda sunulan hizmetler, etkinlikler, kampanyalar, fırtına takvimi, Akdeniz genelindeki marinaların bulunduğu şehirler ve bu noktalarda konaklama imkanlarına erişim gibi rehberlik bilgileri sağlanıyor.

Ziyaretçiler ile interaktif bir bağ kuruldu.

Ziyaretçilerinin; kullanımı kolay arayüzü sayesinde bilgiye, eğlenceli ve doğru bir şekilde ulaşmasını sağlayan “Digitouch” ile D-Marin marinaları, ziyaretçi etkileşimini ve ziyaretçi ağını genişletiyor. Kalıcı bir çözüm olarak üretilen D-Marin Digitouch uygulaması, ziyaretçilerinin seyahatini kolaylaştırma hedefleri ile çıkılan bu yolda uygulama, dünyanın 1 numaralı görsel seyahat web sitesi olan ‘Tripinview’ bağlantısı sayesinde marina ziyaretçileri Akdeniz şehirlerini daha yakından tanıyabiliyor, fırtına takvimi sayesinde rotalarını yeniden çizebiliyorlar. 

Benzer Konular