‘Bayrampaşa Devlet Hastanesi Tv’ yayında!

Jun 16, 2016 Başarı Hikayeleri

‘Bayrampaşa Devlet Hastanesi Tv’ yayında!

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne ilave yatırım yapılmadan Alternatif Medya’nın danışmanlığı ile mevcut uydu dağıtım kanalı kullanılarak, kendilerine ait TV kanalına sahip oldular.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi 1970 yılında İstanbul Sağmalcılar bölgesinde 20 yatak kapasiteli olarak Adalet ve Sağlık Bakanlıkları arasında yapılan bir protokolle mahkûm hastalara hizmet amacıyla açılmıştır. 2003 yılından beri 100 yatak ile hizmet etmeye devam eden Bayrampaşa Devlet Hastanesi, günde 5000 kişiye yakın muayene, 70 civarı ameliyat yapılmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda, 300 yataklı yeni modern bir hastane yapılmasına karar verilmiş olup halen proje ve yer tahsis aşamasındaki çalışmaları Sağlık Bakanlığınca sürdürülmektedir.

Sıkıcı bekleme ortamları keyifli hale çevriliyor.

Tüm yayın akışı Alternatif Medya’nın deneyimli editör ve grafik ekibi tarafından hazırlanarak, hastane yönetimi ve kurumsal iletişimi ile koordineli bir şekilde gerçekleşiyor.

Günlük 5000 hasta hastane içinde bulunurken her gün değişen günlük ve hastaneye ait kurumsal içerikler ve hazırlanan günlük yayın akışı ile hem kurumu tanıyorlar, hem de bir çok güncel bilginin aktarılması sağlanıyor. Yayını izleyen hasta ve hasta yakınları da bekleme sürelerini daha rahat, pozitif ve keyifli olarak geçiriyorlar.

Alternatif Medya’nın ‘Digiplat’ uygulaması hastane otomasyon sistemi ile veri iletişimi sağlayarak, ameliyathane bekleme alanlarına konumlandırılan ekranlarda, bekleyen hasta yakınlarının ameliyat hakkında bilgilendirilmesi anlık olarak sağlanıyor.

%100 yerli yazılım ile Uzaktan İzleme – Reji hizmeti

Alternatif Medya’nın yayıncılık sektöründe 20 yılı aşkın süreli, tecrübeli kadrosu sayesinde ekranlarda oluşabilecek kararma, yanlış içeriğin ekranlarda oynaması, yayın terminallerinin donanım bilgilerinin(cpu kullanımı, HDD sıcaklık bilgisi gibi) reji masasına gönderilmesi ile sektöründe ilk %100 yerli yazılım olan ‘Digiplat’ sayesinde ekranlara anlık müdahale edilerek yayın akışının kontrolü sağlanıyor.

Benzer Konular