Gaziosmanpaşa Belediyesi her gün 3 saat canlı yayın

Mar 21, 2019 Haberler

Gaziosmanpaşa Belediyesi İftar Şenlikleri

“Şehirde dönüşüm, yaşamda gelişim” hedefleriyle Türkiye’de ‘Model’ olabilecek belediyecilik faaliyetleri ile hizmetlerine devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi yaklaşık 500.000 nüfuslu ilçede Alternatif Medya’nın bulut tabanlı, %100 yerli dijital tanıtım ve bilgilendirme platformu Digiplat ile ramazan ayı boyunca iftar şenliklerini led ekranlarına taşıdı.

Digiplat’ın streaming temelli Liveplat modülü sayesinde gerçekleştirilen canlı yayınlar, 18 farklı noktaya konumlandırılan led ekranlar ile bölge halkının ramazan heyecanına dahil olmasını sağladı. 

Alternatif Medya’nın %100 yerli ekibi tarafından geliştirilen, istenilen içeriğin belirlenen tarih ve saatte istenildiği kadar oynatılabilmesini sağlayan Digiplat’ın ‘Screen Switcher’ modülü ile normal yayın akışı bozulmadan her gün 3 saat boyunca canlı yayın yapılması sağlandı.

Screen Switcher modülü mevcut yayın akışını bozmadan ikinci bir yayın akışını vermek için kullanılır. Özellikle perakende sektöründe belirli kampanya ve duyuruların, Belediye veya kamu kurumlarında vatandaşa yada personele yapılacak acil duyuruların, belli zamanlarda tv yayınlarının, spor müsabakalarının, canlı yayınların ekranlarda yayına verilmesi için kullanılır. İkinci yayının bitişi ile ana yayına geçiş sağlanır.

Benzer Konular