Suryapı iHome ile gayrimenkule yeni bir soluk kazandırıyor

Jun 29, 2016 Başarı Hikayeleri

Suryapı iHome ile gayrimenkule yeni bir soluk kazandırıyor

Geçmişten aldığı güç ile geleceğe yürüyen Suryapı, topluma kalıcı eserler bırakmak adına yeni bir uygarlık imar ediyor. Kurulduğu günden bugüne 3.5 milyon metrekareyi aşan projelere imza atan Suryapı, müşteri memnuniyeti ve iletişim kurmanın yollarını günümüz koşulları içerisinde sürekli geliştiren; müşterileri ile olan iletişimine verdiği önemi, teknoloji ile birleştirerek, Alternatif Medya’nın geliştirdiği “Digitouch” ile Suryapı iHome uygulaması gayrimenkule yeni bir soluk kazandırıyor. Suryapı iHome ile 10.000 TL indirim Havaalanları, avmler gibi kalabalığın yoğun olduğu yerlere konumlandırılan kiosklar ile kullanıcılarına Suryapı projeleri hakkında bilgilendirmeyi hedefleyen ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre projeleri arama imkanı sunan Suryapı iHome, İngilizce dil seçeneği ile daha geniş kitleler ile iletişim sağlıyor. Ayrıca Suryapı iHome’a kayıt olan herkese tüm projelerde geçerli 10.000 TL’lik indirim sağlanıyor.

Kullanıcı dostu arayüz

Suryapı iHome uygulamasının sağladığı kullanım kolaylığı, kullanıcının aradığı proje ile ilgili kampanya, yerleşim planı, kat planları, galeri ve fiyat bilgilerine erişim sağlayabiliyor ve istenirse bu bilgileri kendine mail olarak gönderebiliyor yada yazıcıdan çıktı olarak doküman halinde elde edebiliyor.

Microsoft Windows tabanlı geliştirilen Suryapı iHome, işletim sistemine göre sanal klavye veya ekran klavyesi ile kullanıcılarına uygulama kolaylığı sağlanıyor.

Web’den kullanıcı izleme

Suryapı iHome uygulaması aynı zamanda Alternatif Medya’nın geliştirdiği bulut tabanlı “Digiplat” uygulaması ile entegre çalışarak, kullanıcı bilgilerine ve kullanıcının adımlarını takip edebiliyor. Uygulamaya kayıt olan her kullanıcının mail ve telefon bilgilerini, geliştirilen özel algoritma sayesinde girilen bilgilerin sahte olup olmadığını max. düzeyde tespit edebiliyor. Bu bilgiler doğrultusunda kullanıcının ilgilendiği projenin satış yönetmenine mail gönderilerek, satış yönetmeninin anlık olarak kullanıcıya ulaşması sağlanıyor. Aynı zamanda kullanıcı bilgilerinin mailing sistemine kayıt edilmesi sağlanıyor.

Bütün bu kullanıcı bilgilerine satış yönetmeni, “Digiplat” ın web tabanlı kontrol panelinden erişim sağlıyor.  Böylelikle satış yönetmeni nerede olursa olsun kullanıcılarla etkileşim içine girebiliyor.

Benzer Konular