TGS toplantı odaları Digiplat Toplantı Yönetim sistemi ile zenginleşti

Aug 07, 2016 Başarı Hikayeleri

TGS toplantı odaları "Digiplat - Toplantı Yönetim" sistemi ile zenginleşti

Dijital yayıncılık alanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden TGS( Turkish Ground Service), Alternatif Medya’nın geliştirmiş olduğu “DigiPlat - Toplantı Yönetim Sistemi”ni İstanbul Yeşilköy merkez ofisinde bulunan toplantı odalarında kullanmaya başladı.

Toplantı odaları için yatırım maliyeti az ve donanım olarak bulunabilir olan Microsoft Windows tabanlı tabletler tercih edilirken, TGS’nin iç iletişim için kullanmış olduğu Microsoft Exchange ile “DigiPlat – Toplantı Yönetim Sistemi” entegre edilerek, toplantı odalarının boş yada dolu olduğu, gün içerisinde hangi saatlerde kimlerin kullanacağı bilgileri, her toplantı odası için tasarlandı. 
 
Kurum personelinin kullanmış oldukları Microsoft Outlook programı üzerinden kullanıcılar toplantı odası oluşturabilmekte, toplantı odalarına katılımcı personel tanımlanmakta ve toplantının gün ve zamanı belirlenebilmektedir. Bu işlemler için özel bir program kullanılmayıp, personelin alışık olduğu Microsoft Outlook üzerinden yapılarak, girilen bu bilgiler Exchange Server’a yazılmaktadır. Alternatif Medya tarafından geliştirilen yazılım ile Exchage Server’ından bu bilgiler alınarak ilgili toplantı odasının girişindeki tabletten yayına verilmesi sağlanmaktadır. DigiPlat; bir Digital Signage yazılımı olduğundan, toplantı yönetim sistemi DigiPlat üzerinde geliştirildi ve bu geliştirme ile beraber toplantı odaları kullanılmadığı zamanlar kurumun duyuruları, haberleri gibi içerikler hızlı bir şekilde yayına verilmesi sağlanabilmektedir.
 
Tüm bu ekranların yönetimi ve Exchange Server bağlantıları Alternatif Medya tarafından geliştirilmiş olan DigiPlat yazılımı tarafından sağlanmaktadır.
 

Benzer Konular