Digital Signage Nedir?

Digital Signage; reklam, bilgilendirme, mesajlarınızı veya interaktif bir uygulamanızı görüntüleme, yönetme imkanı sağlayan yazılım teknolojisinin genel adıdır.

 

Digital Signage Nedir? Sorusu en basit cevabı ile; günümüz teknoloji çağında sokakta yürürken veya herhangi bir bina içerisine girdiğimizde bizleri karşılayan, bizlere çeşitli mesajlar veren farklı büyüklüklerde de olabilen ekranların, bir televizyon kanalıymış gibi çalışmasını sağlayan yazılım teknolojisinin genel ismidir. Doğru Digital Signage yazılımı için DigiPlat 'ı inceleyebilirsiniz.

Digital Signage Nedir

* DigiPlat Digital Signage yazılım çalışması örnek görselleri

 

Digital Signage; reklam, bilgilendirme veya mesajlarınızı televizyon, Led ekranlar, büyük led panolar, küçük toplantı ekranları veya dokunmatik ekranlar gibi, tüm görüntülüme donanımlarını ister genele açık olan yerlerde ister sadece bir kurum içerisinde personele veya hedef kitlenize gösterim yapmanızı sağlar. Bu gösterimi görüntülüme donanımlara kurulacak yazılım ile sağlayabilirsiniz. 

Günümüzde Digital Signage ; kurumsal tv kanalı, kapalı devre televizyon sistemi, dijital tabela diye de adlandırılabilmektedir.

 

Bir Digital Signage yazılımı ile tüm ekranlarınıza içerik gönderebilirken, dokunmatik ekranlar içinde özel uygulamalar geliştirebilirsiniz. Bakınız; DigiPlat

 

Digital Signage, kurumsal tv kanalı, kapalı devre televizyon sistemi, diye de adlandırılmaktadır

* DigiPlat Digital Signage yazılım çalışması örnek görselleri

 

Digital Signage yazılım teknolojisi ile istenilen yere konumlandırılan ekranlar veya interkatif dokunmatik ekranlar, bir yayın PC'si aracılığı ile yönetilerek istenilen içeriğin istenilen zamanda görüntülenmesi sağlanmaktadır.

 

Digital Signage 'da doğru yazılımı seçmeniz içeriklerinizi, tüm yayın ekranlarınızı veya interkaktif dokunmatik ekranlarınızı yönetebilmeniz açısından çok önemlidir. Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce kullanıcısı olan %100 yerli kapalı devre yayın platformu olan DigiPlat 'ı keşfedebilmeniz için tıklayınız.