Neden Digital Signage?

İnternet hızlarının arttığı, teknolojinin gelişip; satış, pazarlama gibi tüm alanlarda hızın öneminin arttığı bir dönemde, " Digital Signage " teknolojisi ve beraberinde doğru seçilen bir " Digital Signage Yazılımı " dikkatleri üzerinize çekecektir.

 

Dünyaca kabul edilmiş Digital Signage teknolojisi, her sektörün ihtiyacına yönelik çözüm sunabilmektedir. Digital Signage ile hedef kitlenin dolaştığı veya beklediği her alan mesajınızı iletmede veya interaktif yöntemlerle onlara ulaşabilmede büyük kolaylıklar elde edersiniz. Bu kolaylıkları elde edebilmek için en önemli faktör ise doğru seçilmesi gereken bir Digital Signage yazılımıdır. İncele: Digital Signage yazılımı DigiPlat.

 

Digital Signage yazılımları ile televizyon ekranları, dokunmatik ekranlar, videowall'lar, dev led ekranlar, toplantı odası kapı kenarı ekranları, dikey kiosk veya dikey totem diye adlandırılan tüm görüntülüme donanımları artık tanıtım ve bilgilendirme araçlarınız oluyor.

 

Digital Signage ile Kurum veya markanızın bilinirliği ve görünürlüğünü arttırırsınız   Digital Signage teknolojisi sayesinde, yayınlamak istediğiniz içeriği saatlik, günlük, haftalık, aylık zaman periyotlarına ayırabilir ve uzaktan yönetebilirsiniz

 

Her geçen gün büyüyen ve popüler hale gelen Digital Signage teknolojisi sayesinde, yayınlamak istediğiniz içeriği saatlik, günlük, haftalık, aylık zaman periyotlarına ayırabilir ve uzaktan yönetebilirsiniz. 

 

Digital Signage hakkında yapılan bir araştırmaya göre;

Katılımcıların yüzde 7o'den fazlası  Digital Signage ile tanıtılan ürünün daha fazla pozitif düşündürmeye ittiğini belirtmiştir.

 

 

Kısaca; Neden Digital Signage seçmeliyiz? Bir kaç önemli maddeyle aşağıda sizler için derledik.

1- Her an ve her yerden yönetebilmek.

Tüm görüntülüme araçlarınızı her an ve heryerden yönetebilme imkanına sahip olursunuz.

2- Farklı yerlere, farklı içeriklerle ulaşabilmek.

Birden fazla yere konumlandırılan görüntüleme donanımlarınıza farklı farklı içerikler göndererek, bam başka mesajlar verebilir ve tüm kitlenize hitap edebilirsiniz.

3- Kurum veya markanızın bilinirliği ve görünürlüğünü arttırırsınız.

4- Anlık veya acil bir bilgilendirmeyi hızlıca ulaştırabilirsiniz.

5- Hareketli görüntü ve ses avantajı elde edersiniz.

Sabit durağan görseller üzerinden tanıtım veya bilgilendirme yapmak yerine; video, hareketli görüntüler, animasyonlar ile daha dikkat çekici bir hale gelirsiniz.

6-  Daha dikkat çekici olurken görsel zenginlik kazanırsınız.

Hedef kitlenizin daha çabuk dikkatini çekersiniz.

7-  Hızlı geri dönüşler elde edersiniz.

Digital Signage teknolojisi ile hem maliyetleri hem de hedef kitleden gelen geri dönüşler düşünüldüğünde, klasik mecraların çok ilerisinde bulunmaktadır. Kitleniz en hızlı şekilde içeriğinize ulaşır ve geri dönüşünü en hızlı şekilde alabilirsiniz.

 

Instagram, Facebook, Twitter, YouTube gibi sosyal medya mecraları entegrasyonlarını Digital Signage ile kurabilirsiniz. örnek olarak Instagram üzerinde yaptığınız bir fotoğraf yarışmasını ekranlarınızda sunabilir, ve yarışmaya katılanları duyurabilirsiniz.

8- Sosyal Medya entegrasyonları ile kitleye dokunabilirsiniz.

Instagram, Facebook, Twitter, YouTube gibi sosyal medya mecraları entegrasyonlar kurabilirsiniz. Buna örnek olarak Instagram üzerinde yaptığınız bir fotoğraf yarışmasını ekranlarınızda sunabilir, ve yarışmaya katılanları duyurabilirsiniz.