Hastaneler Digital Signage ile Neler Yapabilir?

Jan 19, 2019 Bilgi Dokümanı

Hastaneler Digital Signage ile Neler Yapabilir?

Sağlık sektörüne, hastanelere özgü Digital Signage uygulamaları ile karmaşa son buluyor; hastanelerin ‘soğuk’ havası ısınıyor.

 

Sağlık kuruluşları ve hastanelerdeki işlemlerin verimliliği, bekleyenlerin huzuru ve muayene düzenini destekleyen sağlık sektörüne ve hastanelere özgü Digital Signage uygulamaları ile karmaşa son buluyor; hastanelerin ‘soğuk’ havası ısınıyor.

Aşağıda sağlık sektörü ve hastanelerin Digital Signage ile neler yapabileceklerini sıraladığımız maddelerimize ulaşabilirsiniz.

Digital Signage Nedir Blog yazımız için tıklayınız.

 

Hastanelerde Digital Signage

 

Hastaneler Digital Signage ile Neler Yapabilir?

1- Lobiler, resepsiyonlar, muayenehaneler, koridorlar, asansörler ve hatta hasta odalarına Digital Signage yani dijital tanıtım ve bilgilendirme televizyon ekranları yerleştirerek anlık hayati bilgiyi servis etmek üzere yeni ve etkili iletişim kanalları tesis edebilirsiniz.

 

2- Hastalara iletmek istediğiniz tüm mesajları görsel zenginlikli sunumlarla Digital Signage uygulamarı üzerinden almalarını sağlayabilir; tesisinizin her noktasını iletişim alanına dönüştürebilirsiniz. Bakınız: Digital Signage Yazılımı DigiPlat

 

Hastalara iletmek istediğiniz tüm mesajları görsel zenginlikli sunumlarla Digital Signage uygulamarı üzerinden almalarını sağlayabilir; tesisinizin her noktasını iletişim alanına dönüştürebilirsiniz

 

3- Hastalarınıza sunduğunuz hizmetlerin ve sağladığınız ayrıcalıkların tanıtımını yapabilir, onların bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

4- Digital Signage yazılımı ile basit hareketlerle ekranları her an güncelleyebilir; tamamen sizin kontrolünüzde yayın yapan, sürekli sizin istediklerinizi anlatan ve ilgiyi üzerine toplayan bir televizyon kanala sahip olabilirsiniz.

 

5- Dokunmatik ekranlarla interaktif iletişime olanak tanıyabilir; hastalar ve hasta yakınlarının istediği an istediği bilgiye rahatça ulaşmasını ve uygulamalar aracılığıyla kayıttan ankete çeşitli işlemleri gerçekleştirebilmesini sağlayabilirsiniz. Bakınız: Uygulamalar - Digital Signage Dokunmatik Ekran

 

Dokunmatik ekranlar ile hastalar ve hasta yakınlarının istediği an istediği bilgiye rahatça ulaşmasını sağlarsınız

 

6- Hasta memnuniyetini ölçümlemeye, istek ve beklentilerini daha iyi anlamaya yönelik anketler düzenleyebilirsiniz.

 

7- Sağlıkla ilgili pratik önemli uyarılar, pratik bilgiler, güncel haberler, müzik gibi yayınlar ve büyük ekrandan sosyal medya paylaşımları ile hastaların beklemekten sıkılmasını önleyebilir, uzun süre bekleme algısını değiştirebilirsiniz.

 

8- Kayıt, randevu zamanı, sıra numarası gibi bilgileri birçok kişinin aynı anda tek bir ekrandan takip etmesini sağlayabilir, böylelikle olası karmaşalara son verebilirsiniz.

 

9- Tesis içi yön bulmayı kolaylaştıran dijital haritalar sunabilirsiniz. Bakınız: Uygulamalar - Digital Signage Harita Yön bulma

 

10- Yatan hasta odaları için ‘hasta başı ekran’ çözümlerinden yararlanarak hem hastaların daha iyi zaman geçirmelerini tesis edebilir, hem de görevli sağlık personelinin ekran üzerinden hastanın sağlık bilgilerine kolayca erişimini mümkün kılabilirsiniz. Bakınız: Digital Signage Ekran Yayın Tasarım