Bankalar Digital Signage ile Neler Yapabilir?

Mar 21, 2019 Bilgi Dokümanı

Bankalar Digital Signage ile Neler Yapabilir?

Bankalar ve finans merkezlerinde Digital Signage, müşterinin dikkatini çekmek, kurumsal mesajlarını iletmek ve mümkün olan en iyi müşteri deneyimini anlatmak için her zamankinden daha önemli bir hale geldi.

 

Bugün bankalar ve finans merkezlerinde Digital Signage, müşterinin dikkatini çekmek, kurumsal mesajlarını iletmek ve mümkün olan en iyi müşteri deneyimini anlatmak için her zamankinden daha önemli hale geldi. İster ATM’lerde dijital ekranlar olsun, ister şube içinde finansal hizmetleri ve ürünleri tanıtan Digital Signage televizyon ekranları veya Digital Signage dokunmatik uygulama ekranları olsun; müşteri ile etkileşime geçmenin en kolay yollarından biri olmaya devam ediyor.

Digital Signage yazılımlarının yenilikçi kullanımları, yüz yüze iletişim ihtiyacını azaltarak, birçok bankada müşteri bekleme sürelerini azaltmıştır. Artık birçok işlem dokunmatik ekran uygulamaları kullanılarak yönetilebilmekte ve müşteriler vezneci görmeye gerek duymadan da hesaplarını kontrol edebilmektedir. Her sektörde ve özellikle banka finans sektöründe basılı broşür ve pazarlama materyalleri hazırlama gittikçe dahada azalmıştır.

Aşağıdaki maddelerden finans sektörü ve bankaların Digital Signage ile neler yapabileceklerinin bir kısmına ulaşabilirsiniz.

Digital Signage Nedir Blog yazımız için tıklayınız.

 

 

Bankalar Digital Signage ile Neler Yapabilir?

1- Banka pencerelerinden yola bakan Digital Signage televizyon ekranları, yoldan gelip geçen kişiler için yüksek faizli mevduat hesap bilgileri, düşük faizli konut kredilerini göstererek kendilerini şube içine çeker. Şube içinde benzer görüntüler sırada bekleyen müşterileri de bilgilendirir ve o kişileri de hedefler.

 

Unutulmamalı ki; Bir müşteri ile bağlantı kurmak için en uygun zaman, kişi bankada yada finansal bir kuruluşun içinde sıra beklediği zamandır.

 

2- Digital Signage televizyon ekranlarındaki görüntüler, tüm şubelerde de merkezi ve kurumsal bir şekilde aynen yayınlanacağı için tutarlı bir pazarlama yaklaşımı sağlayabilecektir.  

 

3- Digital Signage banka ve finansal hizmetler sektörünün ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Eğer bir banka yada finansal bir kuruluşsanız ve müşteri ilişkilerini geliştirmek istiyorsanız, maliyetleri aşağı düşürürken Digital Signage uygulamaları başlamak için iyi bir yerdir. Bakınız: Digital Signage Yazılımı DigiPlat

 

4- Digital Signage yazılımları ile sunulan yeni ürün ve hizmetlerin içeriğini basit ve anlık bir şekilde yöneterek yeni müşteriler edinme ve daha önce edinilenleri sadık hale getirmeyi mümkün kılar.

 

5- Gerçek zamanlı olarak güncellenebilen Digital Signage zengin ve ilgi çekici multimedya mesajlarını kullanarak, müşterilerle doğrudan ve etkili bir iletişim kurulmasına izin verir.

 

6- Digital Signage bekleme alanlarında müşterileri tarafından hizmetlerin bekleme süresini azaltır; ayrıca, kuyruk yönetim sistemleri ile entegrasyon sağlayarak verilen mesajları daha özel olarak hedeflenmiş ve etkili bit hale getirir. Bakınız: DigiPlat Digital Signage Yazılımı - Keşfet