2 günde 24 mağaza açılışı ekrana taşındı.

Jun 30, 2016 Başarı Hikayeleri

2 Günde 24 Mağaza Açılışı Ekrana Taşındı

Alternatif Medya’nın sunduğu dijital tanıtım ve bilgilendirme platformu DigiPlat ile Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında görsel iletişimini güçlendiren Kütahya Seramik, aynı anda onlarca şehirdeki çalışan ve müşterilerinin mağaza açılış heyecanına ortak olmasını sağladı. Bazı şubelerdeki kutlama etkinlikleri, mağazalardaki dokunmatik ve led ekranların yanı sıra sosyal medyadan, İnternet sitesinden ve mobil uygulamadan da canlı olarak yayınlandı.

Kütahya Seramik ile Alternatif Medya iş birliğinin ikinci fazında, DigiPlat çözümü kullanılarak 100 mağazada kurulan dijital tanıtım ve bilgilendirme sistemi, farklı şehirlerdeki bayi açılışlarının coşku ve heyecanına tüm Kütahya Seramik ekosisteminin dahil olmasını sağladı.

Alternatif Medya ekibi tarafından İstanbul’un farklı noktaları ve Anadolu’nun çeşitli şehirlerindeki 24 yeni Kütahya Seramik mağazasının iki gün içinde gerçekleşen açılışlarının çekimleri yapıldı. Art arda yapılan çekimlerin bir kısmı mevcut DigiPlat altyapısı üzerinden diğer mağazalardaki ekranlara canlı olarak aktarıldı. Canlı yayınlar, mağazalardaki ekranlarla sınırlı kalmadı; aynı anda Kütahya Seramik’in sosyal medya hesaplarından, İnternet sitesinden ve mobil uygulamadan da izleyicilere sunuldu. Ardından yapılan çekimler özel bir filme dönüştürülerek Kütahya Seramik arşivi için önemli bir kaynak hazırlandı.

Tüm bu çalışmalar; çekim, montaj, prodüksiyon ve yayına hazır hale getirme süreci, Alternatif Medya’nın deneyimli ekibi sayesinde yalnızca iki günde tamamlandı. Daha sonra Ankara merkezli bir kutlama etkinliğinin yine mağazalardaki ekranlar ve yanı sıra sosyal medya ve İnternet üzerinden canlı yayınla aktarılması işi de Alternatif Medya tarafından üstlenildi. Canlı yayın için ileri teknolojiye sahip teknik ekipman, iki kameraman, üst ve yakın plan çekimleri için Jimmy Jib isimli vinçli kamera sistemi, sistem operatörü temin edildi.

Benzer Konular