Alternatif Medya, araştırma sektörünün ‘Oscar’larını destekliyor

Jun 30, 2016 Haberler

Alternatif Medya, araştırma sektörünün ‘Oscar’larını Baykuş Ödüllerinde destekliyor

Teknoloji ile pazarlamanın kesişim kümesinde konumlanan Alternatif Medya, pazarlama sektörünün gelişimi için önem taşıyan Baykuş Ödülleri’ne sponsorluk desteği veriyor.

Pazarlama disiplininin temel taşı olan araştırma projeleri, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl üçüncü kez ödüllendiriliyor. Nitelikli ve başarılı pazarlama projelerinin artmasında önemli bir kaldıraç görevi üstlenen araştırma çalışmalarının artması için başarılı çalışmaların ödüllendirilerek yenilerinin teşvik edilmesini sağlayan etkinlik, Türkiye’de pazarlama sektörünün gelişimi doğrultusunda aynı amaçları misyon edinen Alternatif Medya tarafından destekleniyor.

Alternatif Medya’nın da sponsorları arasında yer aldığı 3. Baykuş Ödülleri’nde bu yıl 21 araştırma şirketi, 85 araştırma veren ve 12 veri toplama firması yarışıyor. 26 Ağustos 2015’te yapılan Jüri Değerlendirme Toplantısı’nda kazanan projeler belirlendi. Toplantı, Alternatif Medya prodüksiyon ekibi tarafından görüntülendi.

16 Eylül 2015’te, Kandilli’deki Adile Sultan Sarayı’nda 19.00 itibariyle başlayacak Ödül Töreni ise, aynı zamanda seçkin davetlilerin yer alacağı önemli bir iş geliştirme platformu sunacak. Alternatif Medya, Ödül Töreni’nin de video prodüksiyon işlerini üstlenecek.