Türkiye Hastanesi’nde Bilgiye Erişim Hızı DigiPlat ile Arttı

Jun 30, 2016 Başarı Hikayeleri

Türkiye Hastanesi’nde Bilgiye Erişim Hızı DigiPlat ile Arttı

Şişli’de 17 bin metrekare alana kurulu, 60 yatak kapasiteli, 6 ameliyathanesi, modern donanımlı laboratuvar ve tanı üniteleri bulunan Türkiye Hastanesi, hastalarını daha etkin bir şekilde bilgilendirebileceği dijital bilgilendirme altyapısını Alternatif Medya danışmanlığında kurdu.

Yüzde 100 Türk mühendislerinin gücüyle geliştirilmiş, kurulumu, kullanımı ve yönetimi kolay ve ileri teknolojik işlevlere sahip bir çözümler sunması ve deneyimli kadrosu nedeniyle Alternatif Medya’yı tercih eden Türkiye Hastanesi, kompleks içine yerleştirdiği 35 ekrana DigiPlat ile hayat verdi. Bu ekranlardan hastalar için kritik ve hayati bilgilerin yanı sıra spordan sanata, sağlıktan teknolojiye güncel haberler, pratik ve şifalı bilgiler paylaşan Türkiye Hastanesi, kampanya ve tanıtım duyuruları için de etkin bir mecra kazanmış oldu.

 

Bu mecra aynı zamanda sırada bekleyenler, yatan hastalar ve hasta yakınları için hastanede geçirdikleri zamana değer katarken, kısa süreliğine de olsa hastane ortamında uzaklaşabilmelerini sağlıyor.

 

Yatan hastaya özel ekran

 

Danışma, muayene salonları, bekleme salonları ve kafeterya gibi farklı mekanlar için farklı içerikler planlanabilen sistem, yatan hasta bölümleri için doktor, hemşire ve ziyaretçilerin hasta ile ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayan “yatan hasta bilgi ekranları” olarak tasarlandı. Bu ekranlardan, hastanın kişisel bilgileri, hastalığı hakkında bilgiler, tedavi eden doktorun bilgileri gibi ayrıntılara hızla ve kolaylıkla ulaşılabiliyor. Hastalar ve hasta yakınları merak ettikleri pek çok sorunun yanıtını, kendileri için özel olarak tasarlanmış bu ekranlarda bulabiliyor.

 

Hastane yönetimi dilediğinde bu platformu bir canlı yayın aracı olarak da kullanabiliyor. Dilediğinde seçilen televizyon kanalının yayını naklen hastane içi ekranlara aktarılabiliyor. Belirlenen sürelerde bu işlemin otomatikman yapılması da sağlanabiliyor.

Benzer Konular