Dijital kayıtları güvenle paylaşıma açmanın yolu: SecurePlat

Nov 10, 2015 Bilgi Dokümanı

Dijital kayıtları güvenle paylaşıma açmanın yolu: SecurePlat

Eğitim videoları, sunumlar, görüntü ve ses dosyaları; bugünün arşiv ve kütüphanelerinin temel bileşenleri. Peki bu kayıtları güvenle paylaşıma açmanın bir yolu yok mu? SecurePlat ile artık var! SecurePlat, hem lisans haklarının kontrol altına alınmasını, kopyalamanın önlenmesini sağlıyor, hem de DVD, CD gibi araçlarla paylaşımın taşıdığı hasar görme, kaybolma gibi riskleri sıfırlıyor…

SecurePlat ile dijital arşivler fora!
 
-       Film, müzik, belgesel, eğitim videosu, sunum, oyun gibi dijital kayıtların lisans haklarının kontrol altına alınarak ve kopyalanması önlenerek dışa açılmasını mümkün kılar. 
 
-       Dijital kayıtlara erişimin kontrol altına alınması ile; hem lisans haklarının korunmasını, hem de tüketicilerin farklı satın alım modelleriyle dijital ortamda daha fazla çeşitte hizmete yasal kaygı yaşamadan ulaşabilmesini sağlar.
 
-       Başta eğitim merkezleri, okullar, kütüphaneler, yayın kuruluşları, oyun üreticileri, müzik evleri olmak üzere film, eğitim videosu, sunum gibi her türlü dijital materyalden oluşan bir kütüphane ya da arşive sahip tüm kuruluşlar için dijital hakları “yönetilebilir” kılar.
 
-       Kötü niyetli kullanıcıların kopya korumasını iptal etmeye, kayıtları değiştirmeye ya da yıpratmaya yönelik tüm girişimlerine karşı yüksek güvenlik sunar.
 
 
Ya da bizimle iletişime geçin: 0212 426 2888 / 0212 426 2889

Benzer Konular