Alternatif Medya, Bilişim Yıldızları’nda yarışıyor

Jun 30, 2016 Haberler

Alternatif Medya, Bilişim Yıldızları’nda yarışıyor

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları E-Dönüşüm Yarışması, en iyi dijital fikirleri ödüllendiriyor. Yarışmanın E-Hizmet kategorisinde yer alan Alternatif Medya, İstanbul Fuar Merkezi’ne sunduğu dijital yayıncılık projeleri ile yarışıyor.

İnternet üzerinde dönüşüm sağlamış ya da iş yapısının İnternet ortamına taşınmasına yol açmış dijital projelerin daha iyi tanıtılarak sağlanan başarıların duyurulması amacıyla düzenlenen Bilişim Yıldızları E-Dönüşüm Yarışması, e-dönüşümün bir zorunluluk haline geldiği günümüzde konuya ilginin artmasını sağlamayı hedefliyor.

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen yarışmanın E-Hizmet kategorisinde, Alternatif Medya İstanbul Fuar Merkezi adına gerçekleştirdiği İnternet TV, video prodüksiyon, mobil uygulama ve dokunmatik ekran uygulamalarını içeren kapsamlı dijital tanıtım ve pazarlama projesiyle yarışıyor. Kazananların 2 Ekim 2015’teki Ödül Töreni’nde açıklanması bekleniyor.

 

Benzer Konular