Alternatif Medya kurumsal kimliğini yeniledi

Dec 12, 2012 Haberler

Alternatif Medya kurumsal kimliğini yeniledi

Alternatif Medya, kurumsal dijital yayıncılık alanında sekizinci yılına yeni kurumsal yönetim yaklaşımı ve kurumsal kimliğiyle giriyor. Bugüne kadar en büyük yatırımlarını teknoloji ve insan kaynağına yapan Alternatif Medya, artık yeni yönetim anlayışı ve görüntüsüyle de gelecek 10 yılın dönüşümlerine hazır.

Alternatif Medya, şirketler için rekabette bir adım öne geçmenin yolunun dinamik, esnek, değişimlere uyumlu ve yenilikçi bir yönetim anlayışına dayandığı gerçeğinden hareketle kurumsal yenilenme hamlesini başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alternatif Medya Genel Müdürü Serdar Kayaoğlu, “Önce dijitalleşen, şimdi de mobile taşınan iş modelleri, yepyeni bir dünya tanımlıyor. Dünya giderek beyaz cam üzerinde düzleşiyor. Beyaz cam, pazarlama dünyasına bugüne kadar hiç önermediği çeşitlilikte fırsat sunuyor. Müşterinin kalbine ve beynine ulaşan yepyeni yollar gösteriyor. İster beş, ister beş milyon müşterisi olsun, tüm şirketler müşterisine daha yakın olma ve kişiselleştirilmiş hizmet sunabilme yarışında. Şimdiye dek işleri doğru yapmak hedefti, bugün doğru işleri yapmak hedefleniyor. Bugünün pazarında hantallığa, eskiliğe, durağanlığa yer yok.” dedi.

Yenilenen kurumsal yönetim anlayışı ve bu doğrultuda değişen logo, kurumsal kimlik, ürün gamı ve iletişim politikaları ile geleceğe yatırım yaptıklarını kaydeden Kayaoğlu, “Tüm bunları yaparken amacımız müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek, kendimizle birlikte müşterilerimizi de geleceğe hazırlayabilmektir.” şeklinde konuştu.